• TELEFON URGENȚE: 112 | Operator de date cu caracter personal – Notificare ANSPDCP Nr. 3779

Dragi pacienți,
Noi, medicii de la spitalul din Buftea, suntem aici pentru dumneavoastră! Vrem să fiți bine, fiecare dintre voi! Și vă mulțumim că aveți încredere în noi!
Vă este frică? Nu-i nimic. Și nouă ne este. Și noi, ca și voi, avem copii, avem familii la care ne întoarcem chiar și după 24 ore de tură, după ce am luat contact cu sute de oameni. Dar, în aceste condiții, și noi și voi știm ce avem de făcut. Și atunci frica pierde teren și se transformă în precauție. Noi știm să stăm îmbrăcați în combinezoane, să purtăm măști, să vă facem programări și să vă acordăm tratamentul cel mai bun. Vă întrebăm la intrarea în spital dacă ați fost în zone de risc sau dacă aveți probleme respiratorii. Pentru că așa ne ținem la adăpost pe toți.
Voi, dragii noștri pacienți, știți să stați la distanță unii de ceilalți. De cel puțin un metru. Să completați cu sinceritate formularele de acces, să nu veniți la rudele din saloane și să faceți programări pentru ambulatoriu. Ba chiar să cereți sfatul medicului la telefon. Știți că, în primul rând, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră de familie, iar la spital să veniți doar în caz de urgență. De reală urgență.
Mai ales acum în vremea pandemiei de coronavirus, știm ce avem de făcut. Și avem răbdare. Aveți și voi, dragi pacienți, răbdare cu noi!
Eu stau la spital, tu stai acasa!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support